Model Tapet – Tucan in Jungla

Esti in cautarea celui mai frumos tapet pentru camera copiilor? Iti prezentam un tapet imprimat uimitor, autoadeziv, ce incanta cu un design inspirat din tematica junglei atat de ofertanata, incat cu greu te vei putea abtine sa creezi compozitii spectaculoase. Are un design inedit, care isi va gasi in fiecare an locul in trenduri, fiind unul dintre acele motive clasice contemporane. Tucanul este in cazul de fata personaj principal si suntem siguri ca va deveni cel mai bun prieten de joaca pentru copii.

Un astfel de foto tapet va arata extraordinar in camera bebelusului, dar si mai tarziu in camera copilului. Un astfel de tapet personalizat pentru copii va trece peste tot ceea ce inseamna varsta si va putea fi asezat in orice spatiu.

Astfel, se realizeaza un spatiu in care isi pot face loc piesele de mobilier din lemn masiv, chiar si piesele cu aspect rustic, dar si piesele pretioase din categoria antichitatilor.

Tapetul cu inspiratii din jungla, motive stilizate si inedita explozie de culori, poate transforma complet camera copilului si dicteaza atmosfera intregii incaperi mult mai bine decat o pot face piesele de mobilier.

Inspiratiile ce provin din designul scandinav vor oferi o eleganta moderna, relaxanta, la baza fiind infuzia de forme precise si atent gandite. Daca iti este frica de un mobilier mult prea indraznet atunci acest fototapet ce evidentiaza frumusetea padurii tropicale te ajuta sa dai frau liber imaginatiei.

Imprimarea tapetului personalizat cu cerneluri netoxice cu cerneluri latex pe baza de apa recomanda produsele IndigoArtDraw pentru spatii dintre cele mai diferite: gradinite, scoli, spitale, spatii rezidentiale, etc.