Model Tapet – Bambus

Dacă doresti echilibru si simetrie in casa ta, atunci acest foto tapet este exact ceea ce ai nevoie. Avand un model stilizat, cu copaci de bambus, acest model de tapet personalizat  este diferit de orice alte modele pe care le-ai vazut pana acum.

Atmosfera asiatica va cuprinde instant orice incapere. Simplitatea si eleganta acestuia te va incanta de la prima vedere. Vei avea o bucatita de arta pe orice perete iti doresti, un aspect nou, fresh, cu totul deosebit.

Culorile sunt elegante, avand o perfectiune previzibila si fiind in armonie totala cu orice alta piesa de decor existenta in incapere. Vei putea realiza un spatiu personalizat, dedicat gusturilor tale, cu foarte putin efort.

Bucura-te de un design interior asemanator unui paradis in aer liber, care ofera naturalete spatiilor artificiale. Nu mai este necesar sa pierzi bani, energie si timp realizand o pictura murala. Acest tapet imprimat realist va aduce atmosfera mult dorita de tine intr-o maniera foarte accesibila.

Copacii din bambus ofera o varietate de optiuni de design, iti ofera flexibilitatea de a-l schimba si repozitiona dupa bunul plac. Acest fototapet reprezinta din multe puncte de vedere o optiune mai inspirata si mai realista decat orice pictura sau tablou. Reprezinta astfel alegerea perfecta pentru decorarea permanenta sau temporara a oricarui spatiu.