Model Tapet – Vegetal

Un imprimeu pe tapet personalizat cu frunze verzi, vii, ce se aseaza pe un fundal alb. Un tapet foarte elegant, un decor fin, de lux. Frunzele au un aranjament divers, intr-o multitudine de nuante diferite de verde. Fundalul are o combinatie de alb mat care formeaza un efect ce se transforma peretele intr-o combinatie perfecta de culori, forme, texturi si nuante.

Acest stil de design este din ce in ce mai popular datorita caracteristicilor sale, fiind usor de integrat in in multe combinatii de mobilier. Arata veridic, este o pata de culoare asemanatoare unei picturi, care se prezinta intr-o maniera deosebita, un fototapet extrem de linistitor si placut.

Acesta model de tapet are un nou design, usor minimalist cu tente organice. Este fototapetul perfect pentru a improspata orice incapere atat acasa, cat si la birou. Modelul fascinant al frunzelor verzi se impleteste cu un fundal pur si linistitor, avand mici detalii usor aurii. Fototapetul imprimat cu frunze are un aspect artistic iar designul vegetal te va uimi permanent pentru ca vei descoperi mereu combinatii de elemente noi care te vor incanta. Modelul de tapet cu imprimeu vegetal este usor moody, sofisticat si chic, care te va inspira in realizarea unui design interior cu totul special.