Model Tapet – Frunze Ceramice

Acest tapet imprimat cu un mix de frunze aurii si argintii este perfect pentru a adauga o nota de eleganta si simplitate decorului din biroul sau casa ta. Tapetul printat cu frunze ceramice in stil contemporan este frumos si elegant este de altfel pretabil pentru orice spatiu . Arata senzational atunci cand este combinat cu un mobilier in stil industrial sau steampunk, inclusiv pentru spatiile ultramoderne, adaugand caldura si echilibrul necesare. Are un subtil iz metalic, potrivit pentru a oferi o extra nota de modernism.

Acest model de tapet personalizat ii va oferi casei tale un aspect revigorant, in timp ce elemnetele ce te duc cu gandul la o broderie delicata adauga un plus de originalitate. Tapetul imprimat astfel  poate fi folosit ca si un fundal luminos, plin de vigoare, pentru a crea o zona de decor ce se preteaza chiar si pentru incaperile de mici dimensiuni. Influentele usor vintage, culoarea eleganta, sunt cele care iti vor aduce o experienta inedita de design interior.

Daca iti doresti ca peretii simpli, monotoni, sa trezeasca interes si sa devina atractia principala a incaperii, atunci fototapetul cu frunze ceramice este alegerea ideala pentru tine. Reprezinta acompaniamentul perfect pentru o gama variata de culori, texturi, modele si stiluri de design interior. Contemporan, vizibil și versatil, tapetul imprimat cu frunze ceramice reprezinta o modalitate simplă și eficientă de a completa mobilierul de orice culoare.

Tot ce trebuie sa faci este sa te pregatesti sa primesti complimente, deoarece tapetul cu frunze argintii, ceramice va atrage imediat toate privirile.