Model Tapet – Girafa in Jungla

Cauti sa gaesti o modalitate simpla pentru a alunga monotonia si pentru a aduce o nota de originalitate incaperii? Iti prezentam un tapet imprimat uimitorce incanta cu un design inspirat din tematica junglei luxuriante, incat, dup ace l-ai montat pe perete, cu greu te vei putea abtine sa nu creezi compozitii spectaculoase care s ail puna in valoare. Are un design inedit, care isi va gasi in fiecare an locul in trenduri, fiind unul dintre acele motive clasice contemporane.

L-am gandit intr-o formula indeit de de décor, un model prin care sa realizam un decor spectaculos in interiorul baii. Un astfel de tapet personalizat va trece peste tot ceea ce inseamna varsta si spatiu si va putea fi aplicat de fapt oriunde iti doresti.

Tapetul cu inspiratii din jungla, avand motivele stilizate si o explozie de culori, poate transforma complet orice spatiu si poate dicta atmosfera intregii incaperi mult mai bine decat o pot face piesele de mobilier. Tehnologia utilizata de noi va reda imagini de cea mai buna calitate, culori vii si foarte aprinse. Este ideal ca si tapet pentru camera copiilor intrucat animalele imprimate le vor oferi celor mici impresia ca unei lumi a desenelor animate, acest lucru aducand un plus de distractie si veselie in intreaga casa.

Inspiratiile ce provin din designul scandinav vor oferi o eleganta moderna, relaxanta, la baza fiind infuzia de forme precise si atent gandite. Daca iti este frica de un mobilier mult prea indraznet, atunci acest foto tapet ce evidentiaza frumusetea junglei te va ajuta sa dai frau liber imaginatiei.

Alege unicitatea pe care tapetul perosonalizat o ofera proiectului tau. Este poate cea mai economica variant prin care poti redecora o camera in cel mai scurt timp! Doar 1-2 zile ne sunt necesare pentru productia tapetului tau!