Model Tapet – Abstract amestec de culori

Te-ai gandit ca un perete poate sa aiba aspectul unei picturi? Tapetul pe care ti-l prezentam are culori puternice, foarte saturate si o textura inedita ideala pentru a muta un centru de interes spre o anumita zona dintr-o camera. Senzatia pe care ti-o ofera un astfel de model de tapet este cea a unui sevalet, a unei panze umede ce are culori vibrante care asteapta sa fie uscate pe o plaja, intr-un soare extrem de stralucitor.

Este un model de tapet ce poate fi personalizat pentru spatiile carora vrei sa le oferi instant un aspect foarte exotic si creativ in acleasi timp.

Un astfel de tapet este foarte bine evidentiat de culorile lemnului si de tot ceea ce inseamna nuantele naturale si derivatele acestuia. De la culoarea lemnului de pin pana la culoarea stejar Sonoma, toate sunt perfecte pentru a scoate din anonimat orice incapere. Starea de confort pe care ti-o ofera interioarele in care predomina lemnul impreuna cu acest model de tapet ce imita pictura pe panza canvas, se afla intr-un echilibru perfect si ofera armonie si caldura camerei. Intr-un décor de interior te vei simti in fiecare zi ca-n vacanta, iar pentru cei ce lucreaza de acasa va fi zona ideala pentru a isi pune ideile pe hartie si pentru a gasi cea mai buna cale de a le materializa.
Spatiile luminoase avand mobilier cu texturi naturale, sunt mereu dorite si fac parte din acele stiluri de design atemporale, care isi vor gasi mereu loc in tendintele momentului. Mobilierul in stil organic, scandinav sau country & rustic este de asemenea ideal pentru un astfel de loc si iti va oferi senzatia ca esti mult mai aproape de natura si de toate formele doesebite pe care aceasta ni le ofera.

Fie ca vei alege un tapet Vlies (cu fibre netesute), Autoadeziv sau chiar unul Classic, personalizarea lui cu acest design va fi din punct de vedere chromatic aceeasi. Difera doar textura matarialului de tapet si modalitatea lui de aplicare pe perete!

Tapetul IndigoArtDraw creat la noi vine intr-o mare varietate de texturi din care o poti allege pe cea protrivita gustulrilor tale!