Ce si cum?!

Ce si cum?!

Ce imagini pot sa includ in designul unui tapet decorativ printat la cerere?

In personalizarea tapetului decorativ poti alege orice imagini cu conditia ca acestea sa aiba rezolutie mare: fotografii personale, opere de arta, desene, text, logo-ul companiei etc.

Exista mai multe texturi ale tapetului ce poate fi personalizat?

Da. Cere catalogul cu mostre! Este gratuit si iti ofera detalii atat despre calitatea materialelor folosite cat si despre cea a imprimarilor tapetului.

Nu gasesc imaginea potrivita pentru tapetul decorativ ce va fi printat!

Nu este nici o problema! Detinem baze de imagini cu mii de modele si iti putem trimite diverse variante. Daca ne trimiti o fotografie a spatiului in care va fi montat tapetul personalizat iti furnizam gratuit si simulari electronice din care vei vedea spatiul respectiv dupa aplicarea tapetului decorativ.

In ce format pot trimite imaginile pentru imprimarea tapetului decorativ personalizat?

Tapetul decorativ poate fi imprimat cu imagini din fisiere in formate CDR, EPS, PSD, TIFF, JPG, si PDF . In cazul in care ai imagini in alte formate nu excludem posibilitatea de a lucra si cu acestea, dar trebuie facuta o analiza preliminara. O rezoluţie a imaginii de cel puţin 300 DPI este necesară pentru fotografii, pentru ca reproducerea pe tapet personalizat sa fie de buna calitate.
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this