CE SI CUM?

Acasa / CE SI CUM?

1. Despre comenzi

Timpul de livrare al tapetului personalizat este calculat de la data de la care am primit „Bunul de tipar” din partea ta si poate sa difere in functie de marimea comenzii si de gradul de ocupare al utilajelor noastre.

In general livram comenzile de pana in 20 de metri patrati de tapet personalizat in maxim 48 de ore.

Livrarea tapetului se face in role a caror latime este calculata astfel incat pierderile de materiale sa nu existe sau sa fie foarte mici. Fiecare comanda vine insotita de schite de montaj pentru tapet si de certficatele de calitate aferente.

Comenzile se livreaza prin curier iar pe toata durata derularii proiectului tau vei fi permanent instiintat de noi referitor la stadiul lucrarii si la datele expedierii.

2. Materialele de tapet

Da. Cere catalogul cu mostre! Este gratuit si iti ofera detalii atat despre calitatea materialelor folosite cat si despre cea a imprimarilor tapetului.

In functie de imaginea pe care doresti sa o imprimam pe tapet o sa iti oferim sugestiile noastre din care poti alege mai usor textura de tapet cea mai potrivita proiectului dar si gustului tau.

Folosim in procesul de productie o mare varietate de tipuri de tapet. Imprimam tapet cu concentratii de celuloza chiar de 100% sau in combinatie cu PVC sau alte materiale.

3. Imprimarea tapetului

Cernelurile Latex pe care le folosim sunt fabricate in US si au certificare GreenGuard.

Astfel ca ele sunt potrivite pentru a fi folosite in proiecte de decor cu tapet chiar pentru spitale, clinici, gradinite, scoloi, etc

Da, chiar daca tapetul este destinat expunerii la interior cernelurile au o rezistenta foarte buna la razele UV.

Durata de viata a unui tapet imprimat cu cerneluri latex este comparabil cu cea a unui tapet clasic.

4. Designul tapetului personalizat

In personalizarea tapetului decorativ poti alege orice imagini cu conditia ca acestea sa aiba rezolutie mare:  fotografii personale, opere de arta, desene, text, logo-ul companiei etc.

Nu este nici o problema! Detinem baze de imagini cu mii de modele si iti putem trimite diverse variante.

Daca ne trimiti o fotografie a spatiului in care va fi montat tapetul personalizat iti furnizam gratuit si simulari electronice din care vei vedea spatiul respectiv dupa aplicarea tapetului decorativ.

Tapetul decorativ poate fi imprimat cu imagini din fisiere in diferite formate CDR, EPS, PSD, TIFF, JPG, PDF, etc.

In cazul in care ai imagini in alte formate nu excludem posibilitatea de a lucra si cu acestea, dar trebuie facuta o analiza preliminara. O rezoluţie a imaginii de cel puţin 300 DPI este necesară pentru fotografii, pentru ca reproducerea pe tapet personalizat sa fie de buna calitate.

5. Montajul tapetului

In principiu tapetul personalizat poate fi montat folosind o mare variate de adezivi specilizati pe care ii poti procura din comert. Pentru obtinerea insa a unor rezultate foarte bune va putem oferi chIar noi adeziv profesional pentru montaj tapet.

Pentru acest tip de tapet nu mai este necesara folosire asi aplicare unui alt adeziv. Inlaturand folia de protectie tapetul este deja pregatit pentru a fi aplicat pe perete. Mai multe detalaii si prezentare video pentru montaj tapet selfadhesiv gasiti la sectiunea „Montaj Tapet”.

Tapetul personalizat imprimat pe material „Prepasted” se pregateste pentru montaj printr-o simpla operatiune de scufundare intr-un recipient cu apa. In acest fel adezivul se activeaza si montajul tapetului poate incepe in doar cateva minute! Mai multe detalii despre montajul tapetului „Prepasted” gasesti la sectiunea „Montaj Tapet”.

6. Intretinerea tapetului

Atat materialele cat si cernelurile pe care le folosim permit ca tapetul personalizat sa poata fi curatat periodic.

Se recomanda folosirea unei carpite sau a unui burete fin putin umezit cu apa.

Prin miscari usoare suprafata tapetului poate fi curata de praf sau de alte substante.

In cazul unor pete care au patruns in structura materialului este posibil sa nu existe variante de inlaturare a acestora.

COTATIE DE PRET

COTATIE DE PRET

Trimite-ne dimensiunile si primesti pe loc cotatia de pret

MOSTRAR DE TAPET

MOSTRAR DE TAPET

Este GRATUIT si il primesti in maxim 24 DE ORE!

CARTE DE VIZITA

CARTE DE VIZITA

romconect advertising
office@tapetpersonalizat.ro
+ 40 788 69 77 79
+ 40 788 30 00 57