Model Tapet – Oriental

O varianta de tapet ideal pentru decorul uniui living, iti prezentam acest tapet imprimat, autoadeziv, ce incanta cu un design inspirat din luxul arabesc. Combinatia deosebita de culori trimite cu gandul la noptile de vara calduroase, petrecute intr-o vacanta inedita alaturi de cei mai buni prieteni. Un tapet printat atat de special va scoate din anonimat orice spatiu, transformandu-l intr-un loc plin de personalitate.

Am cautat sa imbinam atat rafinamentul dar si creativitatea, iar in final am ajuns la acest model de print pe tapet, extrem de atragator pentru un spatiu gereneros. Combinatia inedita de culori si formele inspirate din cultura asiatica vor atrage atentia tuturor asupra acestui tapet imprimat intr-o maniera eleganta. Iti poti alege sa mobilezi incaperea atat in nuante neutre sau poti opta pentru a sublinia si mai mult designul oriental al acestui tapet cu nuante de auriu, negru, sau bronz. Este binevenit mobilierul in stil art deco, oriental, glamour si chiar si cel clasic. Daca iti doresti sa alegi un mobilier clasic si esti adeptul simplitatii, atunci acest model de tapet va deveni piesa de rezistenta a intregului spatiu si, in plus, montajul tapetului este una dintre cele mai usoare sarcini atunci cand ne gandim la renovarea spatiului. Tapetul personalizat va deveni cel mai bun prieten al tau, atunci cand iti doresti sa faci cateva modificari fara prea mult efort.

Cand soarele apune iar nuantele de aramiu intra in interiorul incaperii, rafinamentul si culorile deosebite vor tine ritmul cu razele scazute ale soarelui. Echilibrul este ceea ce-ti doresti iar formele bine alese iti vor oferi acest lucru, impreuna cu acest fototapet deosebit.
Inspiratiile orientale, infuzate cu stilul glamour urban vor aduce armonie si unitate spatiului, pe langa o pregnanta stare de bine.

Alege calea simpla pentru a adauga un element important de decor in camera ta! Alege tapetul personalizat IndigoArtDraw creat impreuna cu tine!