Model Tapet – New York

Din gama variata de colectii de tapet ideale pentru living, spatiile de birouri, baie sau dormitor, iti prezentam acest tapet imprimat, autoadeziv ce incanta cu un design inspirat din zilele insorite deasupra New York-ului, un design deosebit ce va infrumuseta orice incapere. Acest print pe tapet ii ofera spatiului mai mult dinamism si in plus, poate adauga profunzime unui perete monoton prin combinatiile de culori care relaxeaza si energizeaza.

Un astfel de fototapet cu o priveliste luminoasa si extrem de frumoasa a New York-ului, este ideal pentru a atrage privirile si pentru a deveni piesa de rezistenta din orice incapere. Un tapet imprimat poate transforma complet aspectul oricarei incaperi. Cu ajutorul unei astfel de imagini camera va parea mult mai spatioasa, mai dinamica si cu un contrast deosebit. Culorile vii se potrivesc perfect cu orice tip de design interior, in locuinte, birouri si chiar spatii comerciale. Stilurile de design interior care se potrivesc cel mai mult cu aceasta cromatica sunt: ultramodern, modern si de ce nu, cel minimalist. Nuantele de albastru au fost folosite in mod pregnant, pentru a sublinia si mai mult atmosfera dinamica si totodata eleganta.

New York-ul ne fascineaza pe toti prin energia pe care o emana. O astfel de vedere catre un oras atat de viu, va anima si mai mult spatiul, si va deveni atractia principala a locului pe care doresti sa-l infrumusetezi.
Cu ajutorul acestui foto tapet modern fiecare zi va fi mult mai luminoasa, te va energiza, te va face mult mai dornic pentru noi provocari si te va incarca cu energie pozitiva.

Un tapet printat atat de special va scoate din anonimat orice incapere, transformandu-o intr- un loc plin de personalitate. Designerul a dorit sa imbine atat rafinamentul cat si creativitatea, ceea ce a dus la realizarea acestui print pe tapet, extrem de atragator.

Pentru a adduce aduci o doza considerabila de modernism si autenticitate intr-o maniera usoara, fara prea mult schimbari de design, iar montajul tapetului sa fie usor de realizat, atunci acest model imprimat pe tapet vlies poate fi varianta potrivita.

Daca iti doresti sa alegi un mobilier clasic sau minimalist, sau esti adeptul simplitatii, atunci acest fototapet va deveni piesa de rezistenta a intregului spatiu si, in plus, montajul tapetului va fi una dintre cele mai usoare sarcini atunci cand ne gandim la renovarea spatiului. Tapetul personalizat va deveni cel mai bun prieten al tau, atunci cand vrei sa faci cateva modificari fara prea mult efort.
Realitatea este ca tapetul, ca orice alta piesa din compozitia unui decor, are un efect important asupra atmosferei de aceea este foarte important modelul pe care-l alegi.

Spune-ne cum ti-ai dori sa arate camera ta si iti oferim gratuit ideiile noastre de design cu tapet personalizat!