Model Tapet – Londra

Azi iti propunem un tapet personalizat ce incanta cu un design inspirat din exuberanta londoneza, care a fost surprinsa intr-o maniera inocenta, prin modele si forme jucause aplicate de designer.

Combinatia deosebita de forme si impactul culorii rosii a cabinei telefonice te trimite cu gandul la farmecul londonez, acesta fiind evidentiat de aplicatiile tematice care se regasesc din abundenta, dar mai ales de formele desenate in alb – negru. Albul si negrul au fost folosite în mod pregnant, tocmai pentru a sublinia această tema a rafinamentului si elegantei. Formele bogate, atent executate, si detaliile asemanatoare celor realizate cu penita, confera o gratie princiara.

Un tapet printat atat de special va scoate din anonimat orice spatiu, transformandu-l intr-un loc plin de personalitate. Am plecat in executarea acestui tip de tapet personalizat cu dorinta de a imbina rafinamentul si creativitatea, conducand in final la obtinrerea unui design care te transpune imediat intr-o alta dimensiune!

Combinatia inedita de culori si formele inspirate din gratia londoneza, onoreaza cu succes multe stiluri de design interior precum cel pop art, minimalist, ultramodern si este ideal chiar si pentru cei care doresc o combinatie intre traditional si ultramodern.
Iti poti alege sa mobilezi incaperea atat in nuante neutre sau poti opta pentru a sublinia si mai mult designul londonez al acestui tapet cu nuante rosu, albastru si alb sau chiar verde royal.
Este binevenit mobilierul in stil minimalist, clasic, country & rustic sau ultramodern. Daca iti doresti sa alegi un mobilier clasic si esti adeptul simplitatii, atunci acest fototapet va deveni piesa de rezistenta a intregului spatiu si, in plus, montajul tapetului va fi una dintre cele mai usoare sarcini atunci cand ne gandim la renovare.

Tapetul personalizat va deveni cel mai bun prieten al tau atunci cand iti doresti sa faci cateva modificari fara prea mult efort. Totul a fost ales cu atentie pentru a celebra istoria londoneza cu motive moderne inspirate din stilul urban & contemporan, totul a fost punctat pentru a oferi o alura tinereasca si jucausa incaperii, in acelasi timp pastrand eleganta impusa de istoria Londrei.
Inspiratiile ce provin din stilul pop art iti vor oferi o eleganta moderna, relaxanta, la baza fiind infuzia de linii precise si atent gandite. Echilibrul este ceea ce-ti doresti iar formele bine alese iti vor oferi acest lucru impreuna cu acest fototapet deosebit.

Tapetul vlies, ales pentru productia acestui proiect, aduce simplitate atat in montaj cat si in inlaturarea tapetului de pe perete, atunci cand se doreste. Stratul de fibre netesute ajuta ca adezivul sa patrunda usor in material, iar dupa uscarea aestuia dimensiunile tapetul raman stabile!
Tapetul vlies vine in mai multe variante de textura pe care le poti analiza in catalogul cu mostre printate de tapret pe care il oferim gratuit!