Model Tapet – Harta Lumii

Visezi la urmatoarea aventura in jurul lumii? Atunci pentru a te pregati si mai mult pentru calatoriile mult asteptate si pentru ca nimic nu-ti va da o stare mai pregnanta de bine asa cum o va face prezenta constanta a hartii lumii, iti propunem fototapetul imprimat cu harta lumii 3D cu design minimalist.

Un astfel de tapet imprimat te va ajuta sa calatoresti in doar cateva minute oriunde in lume doar vizualizand acest model de tapet cu aspect 3D. Din Paris in Roma, din California in Las Vegas in numai cateva secunde. Oriunde ai dori sa ajungi, lasa-ti imaginatia sa te poarte acolo unde iti doresti. Fototapetul 3D cu harta lumii va adauga dimensiune spatiului si va crea un efect deosebit. Poti realiza un mic jurnal de calatorie, in locurile pe care le-ai vizitat poti adauga fotografii pentru a te bucura de tot ceea aduce un tapet personalizat imprimat cu harta lumii.

Un tapet printat atat de special va scoate din anonimat orice spatiu, transformandu-l intr-un loc plin de personalitate. Am dorint in acest proiect sa imbinam atat rafinamentul cat si creativitatea, iar alegerea a fost a acestui model de tapet in nuante de gri dar in acelasi timp foarte viu si prezent in arhitectura spatiului. Am obtinut astfel un loc de referinta in casa ce atrage atentia oricarui privitor.
Un astfel design premium, imprimat pe material de tapet de calitate arata foarte bine in orice tip de decor interior si iti va aminti constant de toate calatoriile de care te-ai bucurat si pe care le ai in plan. De asemenea, poate fi un cadou foarte apreciat de catre membrii familie care iubesc sa mearga in calatorii, vacante si city-break-uri.

Cu un aspect usor nonconventional si cu un design minimalist, fototapetul cu harta lumii poate fi aplicat pe oricare perete al incaperii si va arata grozav. Indiferent daca iti doresti acest model de tapet 3D imprimat cu harta lumii pentru a decora o incapere sau ai o alta idee de design nu ezita sa ne ceri sfatul. Avem o echipa de creatie care oricand iti poate oferi solutiile la care nici nu te astepti sa existe!

Imagineaza-ti! O camera exact asa cum o doresti!