Model Tapet – Design in Still Provence

Ce spui de un tapet imprimat in stil provensal? A fost gandit sa fie potrivit pentru decorul unui living sau chiar dormitor, ideal pentru cei ce doresc sa se bucure de interioarele cu culori luminoase, partial estompate dar intr-o maniera delicata. Materialele naturale sunt specifice acestui tip de tapet iar mobilierul pentru care poti opta are o usoara trimitere catre zona retro sau chiar shabby chic. In aceasta situatie cele care fac diferenta sunt obiectele decorative.

Acest fototapet te trimite direct in atmosfera boema din sudul Frantei si poate fi usor adaptat in functie de gusturile si nevoile tale. Nu este un model extravagant, opulent si poate fi amplasat in multe zone ale casei. Reprezinta solutia ideala pentru a iti amenaja orice incapere si de a o transforma intr-una cu bun gust fara sa ai nevoie de un buget exagerat de mare. Desi are un aer princiar si aristocrat cu accente retro, poate fi integrat in orice locuinta moderna sau clasica. Daca iti doresti sa amenajezi o casa in stil rural, atunci ai putea sa-I acorzi o atentie deosebita acestui model de tapet. Decorul floral si culorile pastelate se vor potrivi perfect.

Un tapet printat cu fotografie atat de speciala va scoate din anonimat orice spatiu, transformandu-l intr-un loc plin de personalitate.

Simplitatea si confortul oferit de acest foto tapet reprezinta intruchiparea farmecului frantuzesc si spritului mediteranean. Daca doresti sa optezi pentru un desing interior clasic, shabby-chic sau modern ideal ar fi sa alegi culori deschise si nuante pastelate pentru restul obiectelor decorative, astfel acestea vor accentua si mai mult frumusetea acestui fototapet. De asemenea, poti opta pentru tonuri de bej, gri sau maro deschis.

Montajul tapetului va fi una dintre cele mai usoare sarcini atunci cand ne gandim la renovarea spatiului. Tapetul personalizat va deveni cel mai buni prieten al tau, atunci cand iti doresti sa faci cateva modificari fara prea mult efort.

Spatiul pe care doresti sa-l infrumusetezi cu acest model de tapet ar trebui sa intruchipeze spiritul naturii, campurile cu flori de lavanda si floarea soarelui. Spatiul decorat astfel decorat se transforma instantaneu si va deveni elegant, confortabil, cu o lumina naturala blanda si cu forme minunate.

Daca tu ai o fotografie pe care ti-ai dori sa o ai imprimata pe tapet, spune-ne despre asta, despre cum ai vrea sa o integrezi in designul actual al camerei tale! Tapet personalizat inseamna imprimare cu orice imagine, la orice dimensiuni, fara surplusuri de material!