Model Tapet – Copaci

O serie de lumi in miniatura iti vor aduce peretii la viata. Acesta va fi sentimentul pe care-l vei avea atunci cand vei opta pentru acest model de tapet personalizat. Nuantele de verde imprimate pe tapet aduc o atmosfera fresh si vibranta in acelasi timp. Pentru a accentua si mai mult frumusetea simpla a acestui tapet iti recomandam sa optezi pentru culoarea alb mat sau alb perlat pentru piesele de mobilier sau pentru restul obiectelor decorative. Peretele decorat astfel cu acest model de tapet personalizat va ramane zona cu impactul visual maxim din incapere!

Mobilierul in stil art deco sau organic va scoate si ea mai mult in evidenta frumusetea acestui model de tapet care iti permite sa opetzi chiar pentru un mobilier vintage oriental in nuante de alb si crem combinat cu un piese ultramoderne pentru a realiza un contrast deosebit.

Povestea este frumos spusa si concentrata in cercuri pozitionate cu atentie, ca niste mici lupe care atrag atentia fiecare catre o alta zona si mai frumoasa si cu o poveste si mai interesanta. Efectul in relief pe care il are acest tapet ii ofera si mai mult dinamism si naturalete.

Crengile copacilor sunt atent stilizate, cu linii curgatoare care iti arata cum absolut totul este conectat in natura. Tapet imprimat cu un astfel de design creative poate fi amplasat cu succes atat intr-un birou cat si in dormitor sau living. Daca esti adeptul unei bucatarii minimaliste tip open space atunci acest tapetul se va potrivi perfect cu mobilier alb minimalist, foarte ergonomic.

Magia pe care o transmite acest fototapet, accentul ce cade pe frumusetea naturala, cercurile frumos dispersate intr-o nota de poveste il fac sa fie un model ideal pentru orice incapere in care doresti ca spatiul sa capete mai multa viata.

Trimite-ne o fotografie a camerei pe care doresti sa o decorezi cu tapet personalizat si iti trimitem inapoi, fara costuri, o simulare! Vei sti cum va arata camerea ta inainte de incepe montajul tapetului.

Pentru o cotatie de pret poti accesa acest link! Primesti imediat pe email toate detaliile!

Cotatie de pret