Model Tapet – Aspect Caramida

Din gama variata de colectii de tapet ideale pentru living, camera copiilor, dormitor sau baie, iti prezentam acest tapet imprimat ce incanta cu un design neconformist.

Tapetul cu aspect 3D imprimat cu design industrial reprezinta o modalitate noua, la moda si de impact pentru a iti decora peretii. Foto tapetul imitatie de caramida veche este ideal pentru incaperile in stil modern, industrial, steampunk, retro, rustic sau chiar combinat intr-o structura ultramoderna. Acest lucru se datoreaza aspectului natural, realistic si al cromaticii acestui model de tapet personalizat.

Un tapet printat cu un model atat de special va scoate din anonimat orice spatiu, transformandu-l intr-un loc plin de personalitate. Designerul a dorit sa imbine atat rafinamentul, stilul industrial cat si creativitatea, ceea ce a dus la realizarea acestui print pe tapet, extrem de exclusivist.

Daca te gandesti sa aduci o doza considerabila de autenticitate in camera ta intr-o maniera usoara, fara prea multe schimbari, atunci acest model imprimat pe tapet (classic, vlies, sau autoadeziv) poate fi singurul lucrul de care ai nevoie.

Combinatia dintre prezentul tehnic modern si eleganta liniilor arhitecturale in nuante de caramiziu vor aduce un plus de inedit oricarui loc.

Acest model de tapet poate fi potrvit atat pentru zonele rezidentiale, pentru dormitor, spatii de birouri, cafenele, hoteluri, intru-un cuvant in orice spatiu doresti sa te bucuri de un strop de autenticitate si modernism.

Tapetul personalizat va deveni cel mai bun prieten al tau atunci cand iti doresti sa faci cateva modificari fara prea mult efort. Modelul de tapet cu aspect vintage de caramida poate aduce un plus de creativitate camerei prin aplicarea acestuia pe unu sau doi pereti. Printul tapetului imita textura nefinisata a caramizilor, in nuante de culori robuste. Daca doresti sa-l aplici pe intreaga suprafata vei aduce in interiorul spatiului senzatia unei cladiri vechi. Poate fi potrivit pentru o bucatarie sau foisor contruit in stil rustic, sau poti realiza cu ajutorul acestuia un decor authentic in living sau in baruri, cafenele si restaurante.