Model Tapet – Alb Negru

Acest model de tapet clasic ce imita elemente reliefate cu provenineta din stilul baroc este ideal pentru decorarea livingului, impactul vizual deosebit va atrage privirea oricarui oaspete. Aspectul monocrom ofera o gratie princiara si adduce mai multa eleganta fara a crea o sobrietate spatiului. Nota chic este data de aspectul fin al desenului cu aspect creionat si de calitatea si profunzimea detaliilor.

Peisajul montan reprodus cu atentie si pricepere pe tapet ii ofera o nota de nostalgie dar si de confort. De ce nu, pentru iubitorii de arta sau literatura acest model de tapet personalizat poate fi ideal pentru a obtine un plus de inventivitate in timpul momentelor de creatie.

Cromatica este formata din alb, si tonuri de gri antracit. Datorita gamei cromatice restranse poti opta pentru un mobilier in nuante aprinse, sau daca iti doresti ca designul deosebit al acestui model de tapet sa ramana piesa de rezistenta, te sfatuim sa optezi tot pentru mobilier si accesorii tot in nuante alb – negru sau gri.

Designerul a fost inspirat de nostalgia vacantelor petrecute, de vederile pe care le primeam sau le trimiteam prin posta dintr-o vacanta si de drumetiile cu prietenii. Lipsa culorilor din aces model de tapet accentueaza si mai mult dorinta de a ne axa cu privirea pe forme si mesaje si nu pe cromatica. Prin ceea subliminal transmite acest fototapet cu aspect de desen in creion il face sa fie ideal pentru a infrumuseta, de fapt, orice incapere, indifferent daca vorbim de o sufragerie, un dormitor sau chiar un birou. Pentru camera copilului sau zona de lucru va oferi un plus de creativitate, intr-un living o senzatie de spatiere iar in baie senzatia de relaxare in mijlocul naturii. Acest design clasic imprimat pe un model de tapet cu textura pronuntata este ideal si pentru baruri si cafenele creand o atmosfera deosebita.

Un model de tapet canvas si optiunea de imprimare doar in alb si tonuri de negru/gri este o idee de decor foarte practica, care nu se va demoda niciodata. Poate fi integrat cu usurinta intr-o gama variata de decoruri clasice si amenajari interiora, datorita diversitatii de texturi si forme.

Daca ai o idee de design, sau o fotografie pe doresti sa o prelucram pentru a o aduce intr-o zona de asemanatoare cu acest model de tapet personalizat, spune-ne despre asta!

Iti preluam ideile si le transpune in … mici opera de arta! Create impreuna cu tine!

Pentru o cotatie de pret poti accesa acest link! Primesti imediat pe email toate detaliile!