Model Tapet – Pictura cu flori

Iti doresti ca tapetul din baie sa te trimita direct la un spectacol rafinat de culoare si dinamism? Atunci iti poti face aceasta placere optand pentru un perete pictat din belsug cu flori proaspat inflorite care iti ofera senzatia ca infloresc fix atunci si numai pentru tine. Fundalul in nuante de gri inchis in contrast cu puternicele culori ale plantelor iti va oferi o experienta cu adevarat inaltatoare.

Combinatia de culori pastelate a fost gandit sa iti ofere un moment de pace si liniste. Este un model de tapet care va fi chiar pe placul tuturor, nu doar pentru cei indragostiti de flori si culori.
Este ideal ca incaperea in care doresti sa instalezi acest model de tapet sa fie decorata cu mobilier in stil minimalist sau ultramodern & high-tech. Frumusetea florilor in contrast cu mobilierul minimalist va duce cu siguranta la conturarea unui spatiu curat si foarte bine echilibrat.
Modelele florale realizat grafic, frumos detaliate precum o acuarela, scot la suprafata o frumusete aparte, culori splendide si forme atent studiate. Delicatetea lor se va raspandi peste tot in interiorul spatiului si ii va oferi locului o alura de eleganta si rafinament.
Fototapetul printat cu o astfel de compozitie florala decorativa a pentru a le evidentia formele. Astfel, va aduce cu sine o serie de elemente fotografice acest lucru oferind un plus de realism. Combinatia atent realizata dintre zonele cu aspect de pictura si texturile pretioase ofera eleganta si modernism incaperii.
Tema florala este mereu de actualitate si este una dintre acele modele atemporale ce mereu isi va gasi locul in tendintele momentului in decoruruile realizate cu tapetului personalizat. Partea de fundal gri aduce in prim plan culorile saturate, lucru care denota eleganta.
Florile scaldate in lumina soarelui sunt potrivite pentru o baie eleganta, care va deveni in cel mai scurt timp locul in care iti vei putea petrece cu placere o parte din timp. Lasa-te purtat intr-o calatorie impresionanta prin biodiversitarea florala ape care acest tip tapetul personalizat o ofera.

Spune-ne despre ideea ta de design a tapetului si pornim impreuna intr-o călătorie în jurul unei lumii imaginare a creatiei! Livram concepte, aducem valoare ideilor tale de design iar in final, iti oferim tapetul personalizat exact cum ti l-ai imaginat!

Cere o cotatie si primesti o evaluare de costuri imediat pe email!