Model Tapet – Roma

Un model de tapet personalizat ce incanta cu un design inspirat din atmosfera boema, de vis, pe care Roma mereu ti-o ofera. Un perete decorat cu un astfel de tapet spune o poveste si o transpune in ambientul care iti defineste personalitatea si spatiu. Acest fototapet rupe o parte din povestea Italiei si o transpune intr-o maniera moderna, pe alocuri fiind inserate accente ce provin din designul minimalist si stilul pop art. Modelul de foto tapet pe care ti-l prezentam reprezinta o modalitate excelenta de a aduce unicitate dar si stil spatiului tau.

Un tapet printat atat de special va scoate din anonimat orice spatiu, transformandu-l intr-un loc plin de personalitate.

Designul nou si indraznet, ce surpinde cultura traditionala si inspiratiile italiene, sunt caracteristici care fac ca acest model de tapet sa fie unul extrem de captivant. Accentul asupra detaliilor, varietatea de forme, atentia la tendintele momentului sunt numai o parte din motivele de care ai nevoie pentru a intelege ca ai facut cea mai buna decizie in alegerea acestui model.

Inspiratiile ce provin din stilul pop art iti vor oferi o eleganta moderna, relaxanta, la baza fiind infuzia de linii precise si atent gandite. Echilibrul este ceea ce-ti doresti iar formele bine alese iti vor oferi acest lucru impreuna cu acest model de fototapet deosebit.

Modelul de tapet Roma imprimat pe un material water activated (pre-pasted) este usor de montat. Nu este necesar adeziv suplimentar, simpla sa scufundare in apa pentru scurt timp face ca adezivul de pe spatele tapetului sa se activeze si astfel sa fie gata de montaj!
Tapetul personalizat IndigoArtDraw – metode simple in schimbarea unui decor!