Montaj Tapet

Montaj Tapet

Tehnicile pentru montajul tapetului personalizat difera in functie de mai multe aspecte: tipul de material din care este confectionat tapetul, suprafata pe care urmeaza sa fie aplicat tapetul, adezivul ce va fi folosit, etc.

Din acest ultim punct de vedere pot fi deosebite 2 tipuri de tapet personalizat: tapet cu propriul sau adeziv deja aplicat pe spatele printului si tapet printabil fara adeziv.

  • Tapet personalizat cu adeziv – aplicarea pe perete sau pe alta suprafata se face asemenator cu caserarea autocolantului fara a mai fi nevoie de alte substante adezive.
  • Tapet personalizat fara adeziv – procedeul de aplicare este similar cu cel al tapetulu decorativ clasic din comert – se folsesc substante lichide care se aplica pe suprafata din spate a tapetului sau/si pe peretele ce urmeaza a fi decorat.

Mai multe detalii despre montajul tapetului personalizat gasiti in prezentarile alaturate.

Mai multe detalii despre montajul tapetului personalizat gasiti in prezentarile alaturate.
Pentru o evaluarea de pret a serviciilor de montaj tapet personalizat completati formularul de mai jos.

Evaluare pret montaj tapet

Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal.
Pentru ROMCONSULT INTERNATIONAL SRL este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this